Ukemeny-6-17
Menyer Oppskrifter

Uke 6 – 17 med handleliste

0 Flares 0 Flares ×

Da er vi godt i gang med den siste vintermåneden og dagene har blitt en god del lysere og lengre. Det er jeg sikker på flere av dere også er glad for.
Den uken som kommer er ikke så ulik de forgående ukene, den byr på supper, former, kjøtt, fisk og kylling, og jeg  håper du finner inspirasjon og lyst til å lage noe av disse rettene denne uken. Skulle du ha brokkoli liggende i kjøleskapet, kan du bytte ut blomkålen med brokkoli. Og har du andre rester i kjøleskapet, bruk det opp før du kjøper inn nye varer.
Da ønsker jeg deg en ny super og god uke.

Mandag: Blomkålsuppe

blomkalsuppe
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
1–2 blomkålhoder

1 grønnsaksbuljong
1 boks matfløte eller helmelk

Tirsdag: Bacalao med fersk torsk

bacalao
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste

1 potte basilikum
600 g torskeloin
1 hvitløk
2 gule løk

1 rød chili
1 rød paprika
1 liten flaske olivenolje
1 boks grovhakkede tomater
1 liten boks tomatpure
12 sorte olivens
400 g poteter

Onsdag: Kjøttdeigpai

kjottdeig-pai
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim karbonadedeig1 bunt vårløk

Handleliste:
1 bunt vårløk
400 g karbonadedeig
1 rød chili

1 båt hvitløk
1 boks basilikum
12 stjerneløk
3 dl fløte
4 egg
1 hvitost

3 dl hvetemel
1 pk smør

Torsdag: Laks med pasta og mangosalat

pasta-laks-magosalat
Matstyling: Kristin Jøtun Foto: Kim Holthe

Handleliste:

600-800 g laks
1 boks pasta etter eget ønske
1 mango
1 rød chili
1 potte frisk koriander
1lime

Fredag: Kyllingfilet med bacon og risotto

inn-bakt-kylling-risotto
(Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe)

Handleliste:
4 kyllingfileter
8 skiver spekeskinke
1 potte basilikum
4 sjalottløk
20 sjampinjong
1 pk risottoris(avorioris)
1 dl hvitvin eller eplejuice
1 hønsebuljong
5
0 g parmesan
1 dl soltørkede tomater<
1 pk
sukkererter

Lørdag: Lammecarre på byggrynsrisotto

lamme-carre
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:

1 ferdig grillet kylling
2 bokser tomater
3 dl fløte
1–3 ss carrypasta
1 potte fersk koriander
cashewnøtter
koriander/timian
mangochutney
bananer
kokos
rømme
ris
brokkoli

Søndag: Karrigryte med ris, nøtter og brokkoli

karri-gryte
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe)

Handleliste:

1 ferdig grillet kylling
2 bokser tomater
3 dl fløte
1–3 ss carrypasta
1 potte fersk koriander
cashewnøtter
koriander/timian
mangochutney
bananer
kokos
rømme
ris
brokkoli

 

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *