Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Indisk kyllinggryte

karri-gryte

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe)

93 Flares 93 Flares ×

Første gang jeg smakte denne gryten var hos noen vanner,  Olav og Yvonne. En smakfull og nydelig gryte som jeg har laget mange ganger etter det. Den går raskt og egner seg godt når du får mange på besøk. Men den egner seg også godt til hverdagsmiddag . Nydelig rett som alle liker.

(4 porsjoner)
1 ferdig grillet kylling
2 bokser tomater
3 dl fløte
1–3 ss carrypasta
½ potte fersk koriander
Tilbehør:
cashewnøtter
koriander/timian
mangochutney
bananer
kokos
rømme
ris
brokkoli
Rens den ferdig grillede kyllingen fri for skinn og bein.
Ha kjøttet i en kjele og hell over tomater og fløte.
La det få et oppkok og tilsett carrypasta. Start med å tilsette litt av gangen slik at den ikke blir for sterk.
Smak deg fram til ønsket smak
La gryten koke noen minutter slik at den blir litt tykkere.
Tilsett fersk koriander eller timian like før den has over i en serveringsbolle.
Server chaewnøtter, fersk koriander, mangochutney, bananer med kokosstrø, rømme og kokt ris ved siden av. Ønsker du mer grønnsaker til, er brokkoli både sunt og godt.

Handleliste:
1 ferdig grillet kylling
2 bokser tomater
3 dl fløte
1 carrypasta
1 potte fersk koriander
cashewnøtter
koriander/timian
mangochutney
bananer
kokos
rømme
ris
brokkoli

93 Flares Facebook 93 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 93 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet