Alle innlegg Ett glass Forretter Oppskrifter Pålegg Rosèvin

Lun brie med nøtter, honning og fiken

0 Flares 0 Flares ×

Skal du ovnsbake ost er det best å velge en hel, ikke for stor ost. Bruker du et stykke ost, kan det være lurt å pakke den først i litt bakepapir og deretter i litt aluminiumsfolie før du varmer den i ovnen, ellers vil den smelte og renne utover.


500 g brie
1/2 dl flytende honning
100 g nøtteblanding
2 fiken

Fjern emballasjen fra brien (om den ikke er beregnet på oppvarming). Legg den på en ildfast tallerken.
Varm stekeovnen til 180-200 grader
Sett osten midt i ovnen i 10-12 minutter.
Topp osten med honning, nøtter og fiken og server.


0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *