Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Juletremuffins

juletremuffins
0 Flares 0 Flares ×
juletremuffins

Disse muffinesene vil barna elske. Ikke bare at de er saftige og gode, byr de også på en herlig overraskelse når en tar av iskjeksen og det ramler ut søte Non Stop eller hva du måtte ønske å fylle juletreet med. 

Ca. 15 stk

4 store egg
4 dl sukker
250 g smør
2 dl melk
7 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
evt 2 ss kakao
FYLL:
1 pose Non Stop
1 -2 pk iskjeks
100 g kremost
225 g meierismør
12 dl melis (ca)
1 ½ dl Helmelk evt fløte
grønn konditorfarge
2 ss melis

Visp egg og sukker til lett og porøs eggedosis. Smelt smøret og bland det med melken. Ha det i eggedosisen.
Bland det tørre og ha det i deigen til slutt.
Tilsett smak etter eget ønske (bærsmak, sjokoladesmak eller gulrotkakesmak).
Fordel røren i muffinsformene, bruk gjerne en isskje og fordel, en skje i vanlige og to i store.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 180 grader i 12 – 15 minutter.
Rør sammen kremost og romtemperert smør. Tilsett melis. Rør inn melk, litt av gangen, til du får ønsket konsistens.
Dersom toppingen blir for tynn, tilsetter du mer melis, og dersom den blir for tykk tilsetter du mer melk eller fløte.
Del kremen i ulike boller, ha litt mer i den du skal tilsette farge- Det går med en del grønnfarge om du ønsker den like grønn som min.
Ha kremen i to forskjellige sprøyteposer med liten tupp på den grønne og en stor rund tupp på den hvite. 
Fordel et tynt lag med litt grønn krem på iskjeksen, kan være lurt å klippe den litt til, slik at den blir rett når du setter den på muffinsen. Lag små tupper rundt hele iskjeksen. Ta en neve nonstop og fyll iskjeksen.   
Fordel litt hvitkrem på muffinsen, og sett treet på muffinsen og den hvite kremen. Stø litt melis over trærne slik at det ser ut som det har snødd. Overraskelsen blir også stor når noen åpner iskjeksen og det ramler ut nonstopp til alles glede. 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet