Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Tre tips til perfekt eggerøre!

Perfekt eggerøre
0 Flares 0 Flares ×

Lurer du på hvordan du skal oppnå luftig og silkemyk eggerøre til søndagsfrokosten?
Alt for mange steker eggerøren for lenge, bruker for høy temperatur og rører for mye mens eggerøren steker. Så mitt første tips er å vispe eggene godt sammen slik at de får mye luft i seg.
Tilsett noen spiseskjeer med fløte og litt salt
varm en stekepanne med smør og hell eggeblandingen i pannen. Skru ned varmen, og la blandingen stivne sakte med du skyver blandingen forsiktig sammen mens eggeblandingen stivner. T

6 store egg
5 ss kremfløte
2 ss smør
1/2 ts salt
1/4 ts nykvernet sort pepper

Visp eggene sammen med kremfløte, litt salt og nykvernet pepper.

Smelt smøret i stekepannen og slå i eggerøren. La den stivne på svak varme mens du skyver forsiktig mot bunnen av pannen med en varmebestandig slikkepott.

Eggerøren skal være fløyelsmyk på konsistens og ta den av før den setter seg helt.

Eggerøre passer godt til alle typer spekemat, laks og er en fast bestanddel på koldtbordet og frokostbordet.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet