Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Stekt laks med carrypasta og tagliatelle

Laksefilet med currypasta og tagliatelle
0 Flares 0 Flares ×

Hvis du har lyst på en fiskerett som ikke tar lang tid å lage men som har mye god smak? Lag denne retten til familien. Jeg kan garantere at de aller fleste vil like denne.

4 porsjoner
4 laksefileter
1 – 2 ts carrypasta
½ ts pepper
Tilbehør:
4 porsjoner tagliatelle
2 ts carrypasta
4 ss creme fraiche, lett
Stekte grønnsaker
½ rød paprika
½ rød løk
½ purre
1 ss olje/smør

Ha vann i en kjele og kok opp. Tilsett tagliatelle og kok etter anvisning på pakken.
Hell av vannet og damp pastaen lett.
Bland sammen creme fraiche og currypasta og vend det inn i pastaen.

Ta litt carrypasta på en kniv og stryk det utover fiskestykkene. Stø over litt grovkvernet pepper.
Rens og del paprika, løk og purre i biter.
Varm en panne, tilsett olje eller smør og la det bli varmt.
Legg fisken i pannen sammen med grønnsakene og stek alt på middels varme.
Vend fiske etter ca. 5 minutter, og la den steke videre i ca. 5 minutter. Husk at fisken ikke skal bli tørr.
Er du usikker, stikk inn et steketermometer på den tykkeste delen. Ta ut fisken når termometeret viser 48 – 50 grader.  La fisken hvile noen minutter før den serveres.

Legg tagliatelle på tallerkenen, legg på fiskestykket og strø over grønnsaker.

Server gjerne med godt brød ved siden av, eller en grønn salat om du ønsker mer grønt ved siden av.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet