Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Kyllingwok med sweet chilisaus

Kyllingwok

Ide og Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Det er ikke rart at kyllingwok er populært. Tenk bare på hvor lett det er å variere. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt!

4 porsjoner

3 kyllingfileter

1 båt hvitløk

1 bit ingefær

3 ss olje

1 ts salt

½ ts pepper

1 rød paprika

1 pk ferdig wokblanding

1 pk eggenudler

½ – 1 dl sweet chilisaus

½ bunt koriander

1 lime

Skjær kyllingfiletene i biter. Finhakk hvitløk og ingefær.

Varm en wokpanne eller stekepanne og fres alle kyllingbitene raskt med finhakket hvitløk og ingefær.

Strø på salt og pepper. Ta dem ut av pannen når de er ferdigstekt.

Del paprika i strimler og ha bitene i pannen sammen med wokblandingen.

Fres det raskt.

Kok eggenudler etter anvisning på pakken.

Bland kyllingbiter, grønnsaker og nudler og hell tilslutt over sausen.

Strø over korianderblader og pynt med limebåter på toppen.

Server gjerne godt brød ved siden av.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet