Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Røkt laks med rødløkskrem på toast

røktlaks med rødløkskrem

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Server smakfull røkt laks i hjemmelaget rødløkskrem med frisk basilikum på toast. Denne retten passer perfekt til tapaskvelden eller som forrett eller som munnfull til champagnen.  Og det beste så faller den helt klart i smak hos de fleste.

ca. 10 stk

100 g røkt laks
1 1/2  rødløk
1 dl crème fraîche
1/2  sitron
salt og pepper
basilikum, frisk
1 baguette
olivenolje 

Sett stekeovnen på 180 grader
Finhakk røkt laks og rødløk i små terninger og bland med crème fraîche.
Smak til med salt, pepper og saften av sitron.
Skjær baguetten i tynne skiver, drypp olivenolje på et stekebrett og legg på baguettskivene.
Stek i stekeovnen til skivene er sprø og gyllen, ca. 5 minutter.
Ha rødløkskremen med røkt laks på toastskivene rett før servering.

Server med et blad basilikum på toppen.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet