Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Julens svarteper med lakris

svarteper

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×
svarteper

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Dette er en utrolig deilig men veldig annerledes dessert. Denne er selvkomponert, og smakte helt utrolig deilig for meg som elsker lakris. Kanskje du også synes den er god?

4 – 6 porsjoner
2 pk oreokjeks
3 dl kremfløte
3 ts lakrispulver evt 1 pakke lakrispadder
1 – 2 ts sukker
100 g kremost, naturell
Pynt:
1 – 2 bokser lakriskuler
Knus oreokjeks fint i en foodprosessor.
Pisk kremfløten stiv, tilsett larispulver eller lakrispadder,
Smak til med sukker.
Tilsett kremost og blad alt godt sammen.
Legg kjekssmuler i en bolle og legg krem og kjekssmuler lagvis i bollen.
Pynt med lakriskuler og litt kjekssmuler på toppen.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet