Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Verdens beste laksefilet med chorizopølse

Laks med Choritzo

Matstyling Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Bedre laksemiddag enn dette skal du lete lenge etter. Nydelige smaker og enkel å lage. Passer godt til middag, men også nydelig som kveldskos.

4 porsjoner

4 laksefileter
8 chorizopølse eller annen
spekepølse
1 gl grønn pesto
timian
Rømmedressing:
1 beger rømme
3 ss urter
salt og pepper
Tilbehør:
ris
½ gl soltørkede tomater

Skjær en lomme på den tykkeste delen av laksefileten.
Ha pølseskiver og en god skje pesto i lommen og sett laksefiletene i en ildfast form.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 grader i ca 8 minutter.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Finhakk soltørkede tomater og bland det sammen med risen.
Bland sammen finhakkede urter og rømme i en bolle og smak til med salt og pepper.
Server laksefileten med ris, rømmedressingen og en grønn salat ved siden av.

Handleliste:
4 laksefileter

8 chorizopølse eller annen spekepølse
1 gl grønn pesto
timian
1 beger rømme
3 ss urter
1 lite glass soltørkede tomater
Sjekk i skapet:
ris

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet