Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Lammepølser på seng av potet og løk

lammepolser

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Alt i en form med lammepølser er utrolig enkelt og denne retten er både billig, god og lettvint. Ønsker du heller å benytte grove røkte kjøttpølser, smaker det også utrolig godt.  

4 porsjoner

6 poteter
2 gule løk
2
båt hvitløk
3
dl matfløte
1
ts salt
2
klyper kajennepepper
½ – 1 gl sorte oliven
4
lammepølser eller andre grove pølser

Skrell poteter og løk.
Skjær dem i skiver og legg dem lagvis i en ildfast form.
Bland sammen finhakket hvitløk, matfløte, salt og kajennepepper. Smak gjerne til.
Hell det over i den ildfaste formen og sett den i ovnen på midterste rille ved 200 grader i ca.15 minutter.
Lag noen snitt i pølsene og legg dem på sammen med olivenene.
Sett dem inn i ovnen igjen og stek dem i ca. 10 minutter til pølsene er gjennomvarme.
Server gjerne med kokt brokkoli eller andre grønnsaker.

 

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet