Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Bringebærsorbét

sorbet-bringebær-is

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Syrlig og søt på samme tid, dette er desserten for dem som synes at vanlig iskrem blir i mektigste laget.
4 porsjoner
 
6 eggehviter
100 g melis
500 g bringebær

Pisk eggehviter stive og bland i melis.
Tilsett rørte bringebær.

Hell alt over i en ismaskin eller frys den i fryser. Jo oftere du rører mens den fryses, desto bedre blir konsistensen og det blir mindre iskrystaller, så derfor er det praktisk å bruke en ismaskin som gjør jobben for deg. Har du ikke ismaskin kan du legge sette den i fryseren selvfølgelig og bruke håndkraft. Godt blir det uansett.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet