lakseullade-pepperrotkrem
Alle innlegg Fisk og skalldyr Forretter Oppskrifter

Lakseruller Gourmet

0 Flares 0 Flares ×

En forrett passer godt til lørdagsmiddagen. Prøv en lakserull med pepperrotkrem og gjestene dine vil be om oppskriften.

4 porsjoner

200 g reker uten skall
1½ dl kremfløte
2 ss pepperrot
1 ss hakket dill
½ ts sitronsaft
salt
pepper
4 skiver røket laks
sitron
dillkvister
12 reker

Rens rekene og del dem i små biter. Behold noen til pynt.
Pisk fløten til krem og smak til med pepperrot, dill, salt og pepper.
Fordel fyllet på tallerkenen og rull lakseskivene rundt.
Pynt med reker, sitron og dill.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *