Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Lakseruller Gourmet

lakseullade-pepperrotkrem

Matstyling: Kristin Jøtun
Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

En forrett passer godt til lørdagsmiddagen. Prøv en lakserull med pepperrotkrem og gjestene dine vil be om oppskriften.

4 porsjoner

200 g reker uten skall
1½ dl kremfløte
2 ss pepperrot
1 ss hakket dill
½ ts sitronsaft
salt
pepper
4 skiver røket laks
sitron
dillkvister
12 reker

Rens rekene og del dem i små biter. Behold noen til pynt.
Pisk fløten til krem og smak til med pepperrot, dill, salt og pepper.
Fordel fyllet på tallerkenen og rull lakseskivene rundt.
Pynt med reker, sitron og dill.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet