Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Fylt kyllingfilet med tørkede tomater, brie og urter i wraps

Fylt kyllingfilet med tørkede tomater, brie og urter i wraps

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Mange er lei den vanlige tacoen, så her er kjøttdeigen byttet ut med fylt kyllingfilet. Lettvint men smakfullt!

4 porsjoner

 4 kyllingfileter
4 skiver brie
2 ss frisk timian
1 gl soltørkede tomater
salt og pepper
4 – 6 tortillalefser
1 brett salat
1 rødløk
1 gl. salsa

Urterømme:
2 dl lettrømme
saften av ½ sitron
1 ts salt
½ ts pepper
1 ss hakket frisk kruspersille

Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie, litt frisk timian og tomater.
Ha på salt og pepper.
Stek filetene litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt margarin, bare til filetene er pent brune. Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen ved 180 grader i 10-15 minutter.
Varm tortillalefsene raskt i ovnen.
Legg på salat, og del filetene i to og legg dem i lefsene. Ha på litt urterømme og eller salsa om du ønsker.

 

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet