Ukemeny 09-17
Alle innlegg Menyer Oppskrifter

Uke 09-17 med handleliste

0 Flares 0 Flares ×

I dag avsluttes vinterferien for noen, men det betyr starten for andre.  Nå er det ny uke med nye muligheter. Ukens meny inneholder alt fra spennende salater, fiskeformer, kylling, pastaretter og grønnsaker. Kos deg og nyt at dagene nå blir lysere og lysere og vi er snart i gang med vårmåneden mars.

Mandag: Biffsalat med smakfull dressing:

biffsalat
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
600 g biffstrimler
1 ferdigkuttet salatblanding
1 liten boks cherrytomater
1 rødløk
1 pk mini asparges
4 lime
1 bunt koriander
1 soyasaus
1 rød chili
1 hvitløk

Tirsdag: Engelsk fiskegrateng

Engelsk-fiskegrateng
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste: 

400 g torskefilet
4  poteter
2 dl melk
2 egg
1 hvitløk
1 rød chili 
1 dl revet ost
persille, dill eller gressløk
Onsdag: Pasta Pasta
pasta-pronto-italia
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste: 

500 g tagliatelle eller annen pasta
1 hvitløk
200 g kokt skinke
200 g frosne erter
1 spiss rød paprika
1 bunt oregano
3 dl matyoghurt Gresk Type
1 liten blåskimmel ost, for eksempel Selbu blå eller Norzola
Torsdag:  Kveiterullade med appelsinglasserte gulrøtter og ovnsbakte poteter
kveiterullade-appelsingulrøtter
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:

1 kg  kveitefilet, uten skinn og bein
1 persille, frisk
1 timian, frisk 
1 vårløk
1 rød chili,
1 hvitløk
200 g  babygulrot
1 appelsin eller 2  dl appelsinjuice
1  rosmarin, frisk

Fredag: Kyllinglasagne

kylling-lasagne-spinat
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
1 pk kyllingfileter
1 pk lasagne
1 pk spinat
1 løk
1 hvitløk
1 boks hakkede tomater
1 l melk , Hel eller lettmelk
litt revet muskatnøtt
1 stort briestykke

Lørdag: Pepperstekt Laks med sopp og tagliatelle

pepper-stekt-laks

Handleliste:
600 g laksefilet, uten skinn og bein
1 pk tagliatelle
100 g bacon
8 sjampinjonger
1 boks crème fraîche
1 hvitløk

Søndag: Kalkungryte

kalkun-gryte-med karri
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:

400 g kalkunfilet
1 boks paprikapulver
1 hvitløk
1 rød karripasta
1 boks (400 ml) kokosmelk
1 vårløk
2 gule paprika
200 g østerssopp
1 lime
frisk koriander

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *