Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Pasta pronto

pasta-pronto-italia

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

En smakfull og lettvint pastarett, kanskje mest egent for de litt eldre som er glad i litt skarpere smak, men du kan fint bytte ut blåskimmerosten med kremost med krydder om du heller ønsker det.

4 porsjoner

500 g tagliatelle eller annen pasta
1 båt hvitløk
200 g kokt skinke
200 g frosne erter
1 spiss rød paprika
1 ss smør
1/2 bunt oregano
3 dl matyoghurt Gresk Type
½ blåskimmel ost
1 ts salt
½ ts pepper

Kok pasta etter anvisning på pakken
Finhakk hvitløk og del skinke i biter. Eventuelt kan du bruke en pakke med ferdigkuttede skinkebiter.
Smelt smør i stekepannen, fres hvitløk og skinke, tilsett erter , biter med paprika og klippet oregano.
Ha nykokt pasta i pannen. Vend inn matyoghurten, bland godt og tilsett blåskimmer ost i biter og rør det inn så den smelter.

Smak til med salt og pepper og dryss litt oregano på toppen.

Handleliste: 

500 g tagliatelle eller annen pasta
1 hvitløk
200 g kokt skinke
200 g frosne erter
1 spiss rød paprika
1 bunt oregano
3 dl matyoghurt Gresk Type
1 liten blåskimmel ost, for eksempel Selbu blå eller Norzola
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet