Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Salt, søt og sprø nøttekake

Nottekake-salt-langpanne

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×
Liker du du det søte og det salte? Da er dette kaken for deg. Den er enkel å lage og passer godt å ha med seg bort om du skal bake noe enkelt.
20 – 24 stk.
500 g smør
500 g sukker
5 egg
500 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 pk.Trippel – Salt, søtt og sprøe nøtter
Rør smør og sukker hvitt og kremaktig.
Tilsett ett og ett egg og rør det inn. Bland inn mel og bakepulver.
Ha posen med nøtter i en foodprosessor og kjør den halvgrovt.
Vend inn nøttene i deigen
Ha deigen i en liten bakepapirkledd langpanne, 30 x 40 cm.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Avkjøl på rist.
Skjær kaken i snipper og strø på et lite lag med melis like før servering.
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet