Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Pølsegrateng

0 Flares 0 Flares ×

Dette er helt klart de unges favoritt. Lag den ferdig dagen før, og sett den bare inn i ovnen når du kommer fra jobb.

4 porsjoner

450 g skinnfrie kjøttpølser
300 g makaroni/skruer
1 løk
1 rød paprika
1 båt hvitløk
1 chili rød
1 hode blomkål
1 boks sjampinjong
3 dl matfløte
200 g hvitost
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 boks cherrytomater
Kok makaroni/ skruer som anvist på pakken.
Skjær pølsene i biter og løken i smale båter.
Kutt blomkål i buketter, sopp i biter og legg på halve tomater på toppen. Kutt opp resten av grønnsakene.
Legg alt i en form og hell over fløten.
Dryss over ost.
Stekes i ovnen på nederste rille ved 200 grader i 15–20 minutter.
Server gjerne med godt brød ved siden av.

Handleliste:
1 rødløk
1 rød paprika
1 hode blomkål
1 hvitløk
1 chili rød
8 sjampinjonger
450 g skinnfrie kjøttpølser
1 pk hvitost
3 dl matfløte
1 pk makaroni
1 boks cherrytomater
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet