3 dl fløte
3 dl vann
4 ss karripasta
2 bokser hakkede tomater
2 båter hvitløk
2 dl ris
Tilbehør:
Nøtter/mandler
koriander
mangochutney
bananer med kokos
Nanbrød
Del kyllingen i biter og ha den i en gryte sammen med fløte og vann.
La alt koke noen minutter før karripastaen tilsettes, sammen med hakkende tomater. Tilsett finhakket hvitløk og la det småkoke.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Server kyllinggryten med ris, banan med kokos og gjerne noen nøtter ved siden av.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
Handleliste:
1 ferdig kylling
2 bokser fløte
1 lite glass karripasta
2 bokser hakkede tomater
1 hvitløk
1 pk ris
Nøtter/mandler
koriander
mangochutney
2 bananer
1 pose kokos
1 – 2 pk Nanbrød