Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Indisk gryte

Kyllinggryte med ris og bananer

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×
Dette er en oppskrift jeg stadig finner fram igjen. Den er smakfull og gjør seg både til hverdags og fest. Har du lyst å servere biter med banan til, er det utrolig godt, og gjerne med et strø av kokos.
4 porsjoner
1 ferdig kylling
3 dl fløte
3 dl vann
4 ss karripasta
2 bokser hakkede tomater
2 båter hvitløk
2 dl ris
Tilbehør:
Nøtter/mandler
koriander
mangochutney
bananer med kokos
Nanbrød
Del kyllingen i biter og ha den i en gryte sammen med fløte og vann.
La alt koke noen minutter før karripastaen tilsettes, sammen med hakkende tomater. Tilsett finhakket hvitløk og la det småkoke.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Server kyllinggryten med ris, banan med kokos og gjerne noen nøtter ved siden av.

Handleliste:
1 ferdig kylling
2 bokser fløte
1 lite glass karripasta
2 bokser hakkede tomater
1 hvitløk
1 pk ris
Nøtter/mandler
koriander
mangochutney
2 bananer
1 pose kokos
1 – 2 pk Nanbrød

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet