Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Grønnsakswok

Gronnsaks-wok

Ide og matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Wok er raskt å lage og passer midt i blinken når sulten melder seg etter en lang dag på jobb og skole. Woken kan lages med eller uten kjøtt, her har jeg valgt å bare ha i grønnsaker. Det beste er jo også at grønnsakene kan varieres i det uendelige.

4 porsjoner

1 rød chili
1 pk sukkererter
1 rødløk
1 – 2  røde paprika
8 sjampinjonger, kan utelates
1  – 2 brokkoli
40 g nøtter
2 pk eggenudler
Sursøt chilisaus

Rens chili for frø og hinner og finhakk den.
Del grønnsakene i biter, strimler og buketter stek raskt i olje.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Bland alle ingrediensene i woken og la det steke noen minutter.
Server gjerne en sursøt saus og godt brød ved siden av.

Handleliste:
1 rød chili
1 pk sukkererter
1 rødløk
1 – 2  røde paprika
8 sjampinjonger, kan utelates
1  – 2 brokkoli
40 g nøtter
2 pk eggenudler
1 liten flaske sursøt chilisaus

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet