Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Pølsegryte med pasta

Polse-gryte

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Dette er en veldig enkel oppskrift, men en utrolig smakfull middag. Putt gjerne det du har av grønnsaker i kjøleskapet og server gjerne godt brød ved siden av.

4 porsjoner

6 dl fullkornpasta
2løk
1 ss solsikkeolje
1 pk frosne erter
3 dl crème fraîche
Ca. 1 ss dijonsennep
500 g kjøttpølser
1/2 ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Topping:
4 ss parmesan eller annen hvitost.

Kok pasta etter anvisning på pakken.
Rens og finhakk løken og surr den lett i olje. Del pølsene i ringer og stek dem lett sammen med løken.
Tilsett frosne erter, creme fraiche og sennepen.
Smak til med mer sennep om du vil ha en sterkere smak. Tilsett pastaen og rør alt sammen.
Tilsett salt og pepper og smak til.
Skav gjerne litt ost, enten parmesan eller annen hvitost på toppen.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet