Uke-meny
Alle innlegg Menyer

Ukemeny 32-16 med handleliste

0 Flares 0 Flares ×


Ny uke og mange er tilbake i hverdagen, selv om skolen ikke mange steder starter før om to uker.

Her kommer det noen deilige, men også lettvinte middager som passer godt nå i disse sensommerdagene. Nå er det for mange å ta hverdagen tilbake med nyladede batterier.  Ha fortsatt noen deilige sensommerdager som om været mange steder minner mer om høst enn om sommer akkurat nå.  Klikk på bildene så kommer du til direkte til oppskriftene.

Mandag :
Kjøttkaker med makaronistuing

kjott-kaker
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
400 g kjøttdeig
1 pk malt muskat
1 pk
malt ingefær
1 pk potetmel
1 løk
1 pk
sukkerkulør
1 pk
makaroni
1 l vann
1/2 l melk
8 poteter

Tirsdag:
Fisk i form

torsk -form
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
800 g torskefilet
1 paprika
2 purrer
2 squash
1 hvitløk
1 bunt persille
1 boks fløte

Onsdag:
Linsegryte med kjøttdeig

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
400 g kjøttdeig
2 pk grønne linser
2
gulrøtter
1 sellerirot
2 løk
1 hvitløk

Torsdag:
Nudelsalat med laks

nudelsalat med laks

Handleliste:
250 g laks
1 rød chili
1 hvitløk
1 Lime
1 mango
1 agurk
250 g nudler, gjerne fullkorn
100 g valnøtter

Fredag:
Fylte tortilla med kylling

fylte-tortillas-kylling
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
½ grillet kylling
6 tortillalefser
1 grønn eller rød chili
1 potte frisk koriander
2 tomater
1 løk
1 salat
1
paprika
4 – 6  dl olje
1 rømme
1 gl. salsa
Salat etter eget ønske

Lørdag:
Biff med spekeskinke og rødvinsaus

biff-spekeskinke
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
4 biffer av indrefilet
8 skiver spekeskinke
1 klase cherrytomater
1 margbein
1 fl rødvin
1 gulrot
1/4 kg smør
4 store poteter
1 pk asparges
 litt rips

Søndag:
Hønsefrikassè

hose-frikasse
matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
1 kylling, ca.1500 g, eller 2 høns
1 pk laurbærblad
1pk hele hvite pepper
1 purre
1 persillerot
½ sellerirot
6 gulrøtter
1 løk
1 persillerot
½ sellerirot
1 frisk kruspersille
1 matfløte

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *