meny-handleliste-uke
Alle innlegg Menyer Oppskrifter

Uke 31 – 16 med handleliste

0 Flares 0 Flares ×

 

Noen av dere er sikkert fortsatt i feriemodus, mens andre er klar for jobb igjen i morgen. Jeg befinner meg fortsatt på hytta på Sørlandet, men er i gang med jobb både her på Husmorlykke og som matskribent i Norsk Ukeblad. Men sommeren er definitivt ikke over ennå, vi kan ennå få mange gode og varme dager i august.  Så det er fortsatt bare å nyte disse deilige sommerdagene  som kommer.
Denne uken har jeg satt sammen en ukesmeny som er lette å lage, og som  kanskje er litt mindre kaloririke d Håper du finner noen enkle og gode oppskrifter som frister denne uken også. En riktig god uke til deg,enten du skal på jobb eller du fortsatt kan nyte late feriedager.

(Klikk på bildene så kommer du til oppskriftene)

Mandag:
Pytt i panne

pytt-i-panne
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
400 g røkt kjøttpølse eller annet kjøtt
1 pk dypfryst lapskausblanding
4 egg

Tirsdag:
Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør

kokt-laks-agursalat-sandefjordsmor
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe
Handleliste:
800 g laks i skiver
1 agurk
1 sitron
1/4 kg smør 
1 boks kremfløte
1  kruspersille
600 g nypoteter

Onsdag:
Spaghetti bolognese

spaghetti-bolognese
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:

1 pk fullkornspaghetti eller vanlig
1 løk
1 hvitløk
400 g kjøttdeig
1 pk gulrot
1 liten sellerirot
1 liten boks tomatpuré
5 modne tomater
8 friske sjampinjong
1 pk laurbærblad

Torsdag :
Lettsaltet torsk med ertepurè og bacon

torsk-ertepurè
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe
Handleliste:
800 g lettsaltet torsk
5
00 g frosne erter
2 dl melk eller fløte
1 pk bacon
1 pose nypoteter

Fredag:
Kyllinglasagne

kylling-lasagne-spinat
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
1 pk kyllingfileter
1 pk lasagne
1 pk spinat
1 løk
1 hvitløk
1 boks hakkede tomater
1 l melk, hel eller lettmelk
1 stort briestykke

Lørdag:
Biffspyd med risotto

Risotto-biff
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
600 g ytrefilet av storfe eller annet kjøtt
1 pk trepinner/grillspyd
1 pk risottoris
1 pk. sjalottløk
1 hvitløk
1 pk miniasparges
1 rød paprika
1 rød chili, kan utelates
1
lite glass fetaost

Søndag:
Spansk fiskegryte

fiskegryte
(Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe)

1 nett blåskjell
600 g breiflabbfilet eller annen hvit fisk som steinbit eller torsk
1 løk
1 rød chili
1 boks hakkede tomater
12 store reker
1 dl hasselnøtter
1 hvitløk
1 bunt persille
1 pk anisfrø

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×