pytt-i-panne
Alle innlegg Grønnsaker og poteter Kjøtt Oppskrifter

Pytt i panne med speilegg.

0 Flares 0 Flares ×

Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har lyst på! Men står du litt fast, er denne fin som utgangspunkt til et enkelt og godt måltid.

4 porsjoner

400 g kjøttpølse eller annet kjøtt
1 pk dypfryst lapskausblanding
2 ss smør
1 ts salt
1⁄2 ts pepper

Topping:
4 egg
1 ss smør

Skjær pølse i terninger og stek dem lett i en stekepanne med smør.
Ha i lapskausblanding i små porsjoner, la det ettersteke sammen på svakeste varme, til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.

Stek eggene i smør i en stekepanne og legg dem på toppen like før servering.

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *