Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Pytt i panne med speilegg.

pytt-i-panne

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har lyst på! Men står du litt fast, er denne fin som utgangspunkt til et enkelt og godt måltid.

4 porsjoner

400 g kjøttpølse eller annet kjøtt
1 pk dypfryst lapskausblanding
2 ss smør
1 ts salt
1⁄2 ts pepper

Topping:
4 egg
1 ss smør

Skjær pølse i terninger og stek dem lett i en stekepanne med smør.
Ha i lapskausblanding i små porsjoner, la det ettersteke sammen på svakeste varme, til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.

Stek eggene i smør i en stekepanne og legg dem på toppen like før servering.

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet