Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Paistykker med fenalår, skinke og chevre

pai-fenalar-spekeskinke

Ide og matstyling: Kristin Jøtun, Foto: KIm Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Nydelig små munnfuller som passer perfekt å starte kvelden med. Smaker rett og slett himmelsk. Du kan også servere dette som en forrett om du har lyst. Godt er det uansett.

 

24 STK

4 pl butterdeig
2 chevre eller kremost
12 skiver fenalår
12 skiver skinke
2 rødløk
1 potte timian

Tin butterdeigene på benken, og kjevle dem ut til tynne leiver.
Skjær biter i passe størrelser , legg dem på en bakepairkledd stekeplate.
Smør på et lag med chevre eller kremost.
Rens og skjær løken i strimler.
Legg på løk og fenalår og skinke og topp med litt timian.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller til de er gylne.

Serveres lune.

 

 

 

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet