Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Reker med pasta

pasta-penne-reker

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Er du usikker på hva du skal ha til middag i dag? Prøv denne retten. Den er lett å lage og smaker utrolig godt. Server gjerne en salat og godt brød ved siden av. 

4 porsjoner

400g penne
400 g reker
½ dl olivenolje
1 løk
2 båter hvitløk
40 g ansjosfilét, kan utelates
400 g grovhakkede hermetiske tomater
ca 1 ts sukker
2 dl frisk basilikum
50 g revet Parmesan

Kok pastaen med litt salt og olivenolje. Hell av vannet.
Surr løk og hvitløk i olivenolje.
Tilsett ansjosbitene, kan utelates om du ikke er så glad i ansjos og deretter tomatene. Rund av den litt spisse smaken på tomatene med litt sukker.
Bland godt og kok i 5 minutter.
Tilsett reker og basilikum, kok opp og bland sausen med pastaen.
Dryss over revet Parmesanost og grovkvernet pepper ved servering.

Handleliste:
400g penne
400 g reker
1 løk
1 hvitløk
40 g ansjosfilét, kan utelates
1 boks grovhakkede hermetiske tomater
1 potte frisk basilikum
50 g revet Parmesan

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet