Alle innlegg Menyer

Ukemeny 23 – 16

0 Flares 0 Flares ×

En ny uke er på gang, og nå har nok største delen av landet fått sommertemperaturer. Så ukens meny er lagt opp med  lettvinte og smakfulle retter, slik at du skal slippe å stå hele ettermiddagen på kjøkkenet.  Så fortsett med å nyte det nydelige sommerværet og ha en strålende uke. Nå går det fort til sommerferie for store og små.

Mandag: Klikk på bildet så kommer du til oppskriften
K
yllinglår med couscoussalat

kyllinglar
(Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe)

Handleliste:
6–8 ferdig stekte kyllinglår
2 båter hvitløk
1 pk couscous
1 liten squash
1 rødløk
1 boks babymais,
2 røde chili
1 potte koriander
1 sitron

Tirsdag: Klikk på bildet så kommer du til oppskriften.
Tomatiskert fiskesuppe/gryte:

fiskesuppetomat
(Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
4 poteter
4 gulrøtter
2 løk
1 purre
1 boks hermetiske tomater
1 liten boks tomatpuré
3 dl matfløte
600 g torskefilet
1 karri
150 g rensede reker

Onsdag: Klikk på bildet så kommer du til oppskriften
Biffsalat med asiatisk dressing:

biffsalat
(Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe)

Handleliste:
600 g biffstrimler
1 pk ferdigkuttet salatblanding
1 cherrytomater
1 rødløk
1 pk mini asparges
1 lime
1 bunt koriander
3 lime
1 rød chili
1 hvitløk

Torsdag:Klikk på bildet så kommer du til oppskriften.
Havets skattekiste med torsk, steinbit og reker.

skattekistefisk
(Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Fredag: Klikk på bildet så kommer du til oppskriften
Kyllingfilet fylt med ost og soltørkede tomater, rosmarinkokte gulrøtter og blåmuggsaus


kyllingfilet-fylt-kremost
(Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe)

Handleliste:
4 kyllingfileter
1 brie
1 gl soltørkede tomater
1 potte frisk timian
1 pose knaskerøtter
1 potte rosmarin
1 flaske honning
1 Selbu blå
3 dl fløte
poteter
tannstikker uten smak
hyssing

Lørdag: Klikk på bildet så kommer du til oppskriften:
Kveite med spekeskinke, rødvinsaus og asparges

kveite parmaskinke rodvinsaus
(Matstyling: Kristin Jøtun, Foto; Kim Holthe)

Handleliste:
2 skiver kveite
4 skiver spekeskinke, gjerne Parma, Serano eller en norsk lagret skinke
8 poteter
1 pk. asparges
1 margbein
1 fl rødvin
1 gulrot
1 sjalottløk
eller en ferdig pose eller boks med rødvinsaus

Søndag: Klikk på bildet så kommer du til oppskriften
Lam Klephtiko

lamKlephtiko
(Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe)

Handleliste:
1
lammestek, utbeinet
1 hvitløk
1 pk laurbærblad
1 kanel
1 pk tørket oregano
1 ½ kg potet
2 sitroner
3 dl gresk yoghurt
1 agurk
evt mynte

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×