Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Kyllinglår med couscoussalat

kylling-couscous-gronnsaker

Matstyling: Krisitn Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Couscous er semule av durumhvete og er rask å lage når du har det litt travelt i hverdagen. Og blander du den med forskjellige grønnsaker og serverer den med kyllinglår ved siden av er dette en riktig så enkel rett.

4 PORSJOER
6–8 ferdig stekte kyllinglår
½ ts kajennepepper
2 båter hvitløk
litt solsikkeolje
2½ dl couscous
2½ dl vann
1 liten squash
1 rødløk
1 boks babymais,
2 rød chili
½ potte koriander
½ sitron
salt og kvernet pepper

Legg lårene i en bolle og tilsett kajennepepper, finhakket hvitløk og litt olje. Bland det godt og sett til side noen minutter.
Kok couscous etter anvisning på pakken.
Varm litt oljen i en dyp stekepanne og stek squash, rødløk, mais og chili raskt. Bland i couscous og frisk hakket koriander, og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Varm stekepannen og varm kyllinglårene 5–8 minutter, til de er gjennomvarme.

Server couscousen sammen med kyllinglårene. Server gjerne med ferskt brød ved siden av.

Handleliste:
6–8 ferdig stekte kyllinglår
1 hvitløk
1 pk couscous
1 liten squash
1 rødløk
1 boks babymais,
2 røde chili
1 potte koriander
1 sitron

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet