Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Lammeskavpanne

lamme-skav-panne-tyttebar

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Litt lammekjøtt i tynne skiver og deilig kantarell, tyttebær og litt fløte i en enkel panne er utrolig velsmakende og godt. Passer godt å servere når du skal ha mange på besøk.

Får du ikke tak i lam, så bruk finnbiff og har du heller ikke kantarell, så bruk en annen sopp eller sjampinjong.

4 PORSJONER
400 g benfritt lammekjøtt, skav
2 ss smør
250 g frisk kantarell eller sjampinjong
3 dl fløte
4 ss tyttebær
1 ts salt
½ ts grovmalt pepper

PYNT:
timian
tyttebærsyltetøy
Brun kjøttet på sterk varme i 3-4 minutter i en stekepanne med smør.
Tilsett sopp og stek videre i et par minutter. Ha i fløten og kok opp. La det trekke ca. 10 minutter.
Rør i tyttebærene og smak til med salt og pepper.
Pynt gjerne med litt timian og tyttebær på toppen.
Server gjerne med potetmos eller kokte poteter og tyttebærsyltetøy ved siden av om du ønsker.
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet