kylling-form
Alle innlegg Kylling og fjørfe Oppskrifter

Kyllinggrateng

0 Flares 0 Flares ×

Denne retten kan du godt lage dagen før, men den går fint å lage når du kommer hjem fra jobben også. Så har du ikke bestemt deg for middagen ennå, kan jo dette være et alternativ. Jeg er sikker på at hele familien vil like denne.

4 porsjoner

4 kyllingfileter
olje til steking
2 båter hvitløk
1 løk
2 dl crème fraiche
2 dl matfløte
4 poteter
2 dl makaroni
50 g hvitost
ruccola salat
1 klase cherrytomater

Stek kyllingfilet i biter sammen med finhakket løk og hvitløk.
Kok poteter eller bruk rester og del i tynne skiver.
Kok makaroni, hell av vannet.
Legg kyllingbiter over i en ildfast form sammen med poteter og makaroni. Bland sammen crème fraiche og matfløte og hell alt over i formen.
Dryss over finhakket persille, salt og pepper. Dryss over litt hvitost.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 225 grader i ca 15 minutter.
Legg på salaten og tomatene de siste minuttene. Server gjerne en god salat ved siden av.

Handleliste:
4 kyllingfileter
1 hvitløk
1 løk
1 boks crème fraiche, gjerne lett om du ønsker
1 matfløte
4 poteter
1 pk. makaroni
1 liten hvitost
1 pk ruccola salat
1 klase cherrytomater

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *