Kyllinggrateng

kylling-form
0 Flares 0 Flares ×

Denne retten kan du godt lage dagen før, men den går fint å lage når du kommer hjem fra jobben også. Så har du ikke bestemt deg for middagen ennå, kan jo dette være et alternativ. Jeg er sikker på at hele familien vil like denne.

4 porsjoner

4 kyllingfileter
olje til steking
2 båter hvitløk
1 løk
2 dl crème fraiche
2 dl matfløte
4 poteter
2 dl makaroni
50 g hvitost
ruccola salat
1 klase cherrytomater

Stek kyllingfilet i biter sammen med finhakket løk og hvitløk.
Kok poteter eller bruk rester og del i tynne skiver.
Kok makaroni, hell av vannet.
Legg kyllingbiter over i en ildfast form sammen med poteter og makaroni. Bland sammen crème fraiche og matfløte og hell alt over i formen.
Dryss over finhakket persille, salt og pepper. Dryss over litt hvitost.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 225 grader i ca 15 minutter.
Legg på salaten og tomatene de siste minuttene. Server gjerne en god salat ved siden av.

Handleliste:
4 kyllingfileter
1 hvitløk
1 løk
1 boks crème fraiche, gjerne lett om du ønsker
1 matfløte
4 poteter
1 pk. makaroni
1 liten hvitost
1 pk ruccola salat
1 klase cherrytomater

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

You may also like...

7 Comments

  1. Denne retten kan anbefales på det sterkeste. Nam ? nå.

  2. CHRISTIN HAUG says:

    Ser både lettvint og godt ut. Må prøves. 🙂

    1. Kristin Jøtun says:

      Hei Christin,
      Ja den er både lettvin og god! Så prøv den til middag en dag. Jeg er sikker på at du vil like den.
      En fin dag til deg:-)

  3. Ina says:

    Lager den nå….ska bli spennende å smake den til middag…. ???

    1. Kristin Jøtun says:

      Så hyggelig at du lager mat etter oppskriftene mine. Håper den smakte dere alle. En god helg til deg!
      Kristin:-)

  4. Linda says:

    Denne skal prøves til uka – glad for at jeg dumpet over bloggen din ☺

    1. Kristin Jøtun says:

      Så hyggelig at du liker bloggen min. Og så gøy at du ble inspirert til å prøve deg på bagels igjen. Alltid gøy med mat som en nesten har glemt, og som en prøver på nytt. Håper oppskriften falt i smak.
      En god søndag til deg og takk for at du bruker Husmorlykke. Kristin:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *