Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Kylling – og kikertwok

kylling-wok

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kiim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Wok med masse grønnsaker er lett og god mat – både til hverdags og til fest. Forbered alle ingrediensene på forhånd. Woken steker du raskt mens familien eller middagsgjestene setter seg til bords. Nydelig, smakfullt og ikke minst veldig sunt.

4 porsjoner

4 kyllingfileter
2 ss olje
¼ rødkål
1 boks kikerter
1 pk. sukkererter
2 båter hvitløk
2 vårløk
½ fl. sursøt chilisaus

Del kyllingfiletene i strimler.

Ha kyllingstrimlene i en varm wok med litt olje og stek 3 minutter, eller til det er stekt. Ta kjøttet ut av woken.

Tilsett finkuttet rødkål, kikerter, oppdelte sukkererter, finhakket hvitløk og biter av vårløken. Wok videre i 2–3 minutter.

Tilsett kjøttet og hell over chilisausen.

Server retten med kokt ris, nudler eller brød ved siden av.

Handleliste:
4 kyllingfileter
¼ rødkål eller vanlig kål
1 boks kikerter
1 pk. sukkererter
1 hvitløk
1 vårløk
1 fl. Sursøt chilisaus

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet