Wok med masse grønnsaker er lett og god mat – både til hverdags og til fest. Forbered alle ingrediensene på forhånd. Woken steker du raskt mens familien eller middagsgjestene setter seg til bords. Nydelig, smakfullt og ikke minst veldig sunt.
4 porsjoner
4 kyllingfileter
2 ss olje
¼ rødkål
1 boks kikerter
1 pk. sukkererter
2 båter hvitløk
2 vårløk
½ fl. sursøt chilisaus
Del kyllingfiletene i strimler.
Ha kyllingstrimlene i en varm wok med litt olje og stek 3 minutter, eller til det er stekt. Ta kjøttet ut av woken.
Tilsett finkuttet rødkål, kikerter, oppdelte sukkererter, finhakket hvitløk og biter av vårløken. Wok videre i 2–3 minutter.
Tilsett kjøttet og hell over chilisausen.
Server retten med kokt ris, nudler eller brød ved siden av.
Handleliste:
4 kyllingfileter
¼ rødkål eller vanlig kål
1 boks kikerter
1 pk. sukkererter
1 hvitløk
1 vårløk
1 fl. Sursøt chilisaus