Farfalle med blomkål, brokkoli og blåmuggost

Her er en nydelig middagsrett som passer godt til alle ukens dager. Bruk gjerne fullkornspasta, et godt og sunt alternativ sammen med mye grønnsaker. Ønsker du ikke kjøtt i denne retten, unnlat å ta det med. Du kan isteden for å bruke svin benytte laks eller kylling. Valget er ditt.
4 porsjoner
1 ytrefilet av svin
400 g farfalle eller pastarør
150 g blomkål
150 g brokkoli
100 g valnøtter
2 mellomstore rødløk
200 g blåmuggost
1 ss hakket frisk timian
salt og kvernet pepper
olje til steking
Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann.
Kok blomkål og brokkoli så vidt møre i lettsaltet vann.
Fres løken til den er myk og blank i en kasserolle tilsett valnøtter.
Skjær osten i terninger og bland sammen løk, ost, valnøtter, blomkål og brokkoli.
Stek biter av kjøtt i en stekepanne sammen med litt smør eller olje.
Vend det hele sammen med nykokt og godt avrent pasta.
Tilsett timian og smak til med salt og pepper.
Legg igjen en kommentar