Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Lammeskavpanne

lamme-skav-panne-tyttebar

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

0 Flares 0 Flares ×

Litt lammekjøtt i tynne skiver og deilig frisk kantarell, tyttebær og litt fløte i en enkel panne er utrolig velsmakende og godt når lammekjøttet er på sitt aller beste.

(4 porsjoner)

400 g benfritt lammekjøtt, skav
2 ss smør
250 g frisk kantarell eller tørket evt annen sopp
3 dl fløte
4 ss friske tyttebær
1 ts salt
½ ts grovmalt pepper
timian
Brun kjøttet på sterk varme i 3-4 minutter i en stekepanne med smør.
Tilsett sopp og stek videre i et par minutter.
Tilsett fløten og kok opp. La det trekke ca. 10 minutter.
Rør i tyttebærene og smak til med salt og pepper.
Pynt gjerne med litt timian og tyttebær på toppen.
Server gjerne med potetmos eller kokte poteter ved siden av om du ønsker.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet