Eggesalat

egge-salat
0 Flares 0 Flares ×

Denne salaten er nydelig og gjør seg godt alene på brødskivene eller på frokost eller lunsjbordet. Eller rett og slett som en rett ved siden av kyllingen.

4 porsjoner

4 egg
4 ss majones
4 ss rømme
1 ss gressløk
1 båt hvitløk
litt rød chili
salt og pepper
Hardkok eggene i 8–10 min. og avkjøl i rennende, kaldt vann.
Del eggene med en eggedeler, først på tvers, så på langs.
Bland de hakkede eggene med majones, rømme og gressløk.
Tilsett gjerne finhakket hvitløk og litt rød chili om du har lyst på litt mer sting i smaken.
Smak til med salt og pepper.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

You may also like...

1 Comment

  1. Berit says:

    Det så nydelig ut.
    Den kommer på påskefrokosten.
    Ha en vakker dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *