Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Snøboller med kokos

sno-boller
0 Flares 0 Flares ×

Det smaker så utrolig mye bedre med hjemmelaget konfekt enn den du kjøper i butikken. Så lag disse i stedet for en kake om du ønsker det. Server snøboller ved siden av en god kopp kaffe i påskesolen. Mer trenger du egentlig ikke!

25 stk

200 g ekte marsipan
200 g bløt nougat
200 g hvit sjokolade
100 g kokos
Del marsipan og nougat opp i 25 biter, legg en bit med nougat i midten og trill til kuler. Sett dem på kjøl til de er kalde.

Smelt sjokolade i en bolle over vannbad og dypp kulene i sjokoladen. Gjerne flere ganger, la den tørke litt på et bakepapir og rulles til slutt i kokos.

Oppbevares i tette bokser.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet