Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Lammekoteletter med tomatsaus og pasta.

lam-tomat-saus
0 Flares 0 Flares ×

Høsten er egentlig lammetid, men lammet kan nytes hele året. Lammekoteletter oppleves kanskje ikke som så veldig spennende mat, men griller du dem på grillen og lager en tomatsaus og koker litt pasta og har ved siden av, er dette en nydelig rett jeg er sikker på du og familien synes smaker nydelig.

4 porsjoner
4 lammekoteletter
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss frisk basilikum
2 ss olivenolje
Tomatsaus:
1 løk
2 hvitløksbåter
1 boks hermetiske tomater
2 ss tomatpuré
1 ss sukker
½ sitron
pasta
Dryss på litt salt, pepper og basilikum.
Stek kotelettene i varm panne slik at de blir pent brune.
Rens og finhakk løk og hvitløk. Fres dem lett i olivenolje, tilsett tomater, tomatpuré og litt sukker og la sausen koke inn litt.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Server med tomatsaus, pasta og sitronbåter ved siden av. Har du lyst på litt brød ved siden av egner det seg veldig godt med en nybakt focaccia ved siden av.

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet