Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Kyllingfilet på pasta med ertepesto

15 Flares 15 Flares ×

Kylling og pasta går som regel ned på høykant hos både store og små hjemme hos meg. Men i stedet for den tradisjonelle tomatsausen, har jeg laget en deilig ertepesto som harmonerer perfekt til den nydelige og litt sarte kyllingen. Server gjerne en god salat og grovt brød ved siden av.  Prøv den og så håper jeg den vil falle i smak hos deg også.

(4 porsjoner)
4 kyllingfileter
1 bunt friske urter
1 pk. pasta
1 bunt små asparges
Ertepesto:
1 potte basilikum
1 dl grønne erter
50 g valnøtter
50 g parmesan
2 båter hvitløk
Ca. ½ dl rapsolje
salt og pepper
Finhakk urtene og strø det over filetene.
Stek kyllingfiletene ca. 4 min på begge sider ved middels sterk varme til de er gjennomstekte. Strø på salt og pepper.
Kok aspargesen i litt vann noen minutter.
Kjør basilikum, erter, valnøtter, parmesan og hvitløk i en hurtigmikser. Spe med olje til du har den konsistensen du ønsker. Smak til med salt og pepper.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og bland inn ertepesto. Legg pasta over på porsjonstallerken og dander kyllingfileten og aspargesen over.
Server gjerne godt brød ved siden av.

15 Flares Facebook 15 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 15 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet