Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Omelett med tomater, oliven og rødløk

Smak-full-omelett
58 Flares 58 Flares ×

En eggepanne kan fylles med det du måtte ha for hånden. Denne er fylt med deilig tomater, oliven og  rødløk. Topp med litt ost, så blir den kanskje enda bedre! Og server du litt  godt brød til, så har du et smakfull og fullverdig måltid.

4 porsjoner

8 egg
salt og pepper
1 rødløk
1 båt hvitløk
smør eller olje til steking
2 tomater
1 lite glass med sorte oliven
1 dl revet hvitost
litt revet parmesan
1 -2 vårløk
Skjær løken i ringer
Fres den med hakket hvitløk i smør i en panne, ved middels varme.
Visp eggene lett med salt og pepper og hell i pannen.
Legg på skiver med tomater, oliven og rødløk.
Strø over revet ost.
La eggepannen stivne ved middels varme på platen.
Server godt brød til  så har du et smakfull og fullverdig måltid.

Tips!

Ny forskning tyder på at egg er mettende og slankende på samme tid. Kanskje derfor spiser vi flere egg enn før.

58 Flares Facebook 58 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 58 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet