Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Festfin salat med jordbær, melon og spekeskinke

melon-jorbar-salat
276 Flares 276 Flares ×

Denne salaten egner seg godt på lunsjbordet og til koldbordet, men  den er også god å servere som en vanlig middagssalat. Mettende og utrolig god.
Jeg brukte Gallia melon i denne salaten, men bruk den du liker, og velg den skinken du synes er best, om den er italiensk, spansk eller rett og slett norsk.
Godt blir det uansett og det er ikke siste gang jeg lager denne salaten.

(6 porsjoner)
1 stor melon, bruk den du synes er best
1 pk ruccola

12 skiver spekeskinke
250 g fetaost
8 jordbær
11/2 dl pasta
1 lite glass pesto
Rens melonen fri for skall og skjær i båter.
Ha ruccola i en bolle sammen med ruller av spekeskinke, biter med fetaost, jordbær og melonbåtene.
Kok pasta etter anvisning på pakken og avkjøl i rennende vann.
Ha pastaen i bollen og bland inn litt pesto like før servering

276 Flares Facebook 276 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 276 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet