Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Gratinerte tortillachips

texmex i form

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

88 Flares 88 Flares ×

Det er fredag og for mange er det den store tacokvelden. Har du lyst til å gjøre noe annerledes og litt nytt, prøv denne deilige retten, i tillegg er den veldig enkel å lage og gjør seg egentlig selv.

4 porsjoner
400 g karbonadedeig
1 løk
1 rød chili
2 kryddermikspakker
litt vann
2 pose tortillachips
1 gl salsa
2 dl revet hvitost
Fres kjøttdeig, finhakket løk og chili i en varm panne.
Tilsett kryddermiksen og vann og la sausen koke etter anvisning på pakken.
Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel resten av ingrediensene på toppen, osten tilslutt.
Gratiner i stekeovn på nederste rille ved 250 grader i ca.5 minutter.

Handleliste:
400 g karbonadedeig
1 løk
1 rød chili
2 kryddermikspakker, eller lag kryddermix selv
2 poser tortillachips
1 gl salsa, eller lag salsa selv
2 pk revet hvitost

88 Flares Facebook 88 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 88 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet