Pepperlaks med sopp, bacon og pasta

pepper-stekt-laks
41 Flares 41 Flares ×

Laks og pasta er en fin kombinasjon som både barn og voksne liker. Prøv å lag en pastablanding med sopp, bacon og crème fraîche, vanlig eller lett, som du topper med laks krydret med grovmalt pepper. Fantastisk nydelig rett og slett.

(4 porsjoner)
600 g laksefilet, uten skinn og bein
4 porsjoner pasta
100 g bacon
8 sjampinjong
3 dl crème fraîche
1 båt hvitløk
1/2 ts salt
1 ts pepper, grovmalt
Del laksefileten i 4 serveringsstykker.
Dryss rikelig med svart pepper på den ene siden av laksefileten.
Stek dem lett i tørr stekepanne med peppersiden ned.
Dryss over salt og legg laksen på bakepapir på stekebrett.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 150 grader i 12 minutter.
Kok pasta etter anvisning på pakningen.
Stek baconskivene i tørr stekepanne og tilsett soppskivene og stek til soppen har fått farge.
Bland bacon og sopp med den ferdig kokte pastaen.
Tilsett crème fraîche og bland forsiktig og smak til med salt og pepper og eventuelt litt finhakket hvitløk.

Server pastaen til den stekte laksen sammen medog server.

 

 

 

41 Flares Facebook 41 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 41 Flares ×

You may also like...

2 Comments

  1. Denne laks og pastaretten prøvde vi i dag og den var kjempegod. Kan anbefales!

    1. Kristin Jøtun says:

      Så hyggelig at den falt i smak Asbjørn. God påske til dere alle fra oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *