Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Hva med en deilig pølselapskaus til middag i dag?

polse-lapskaus

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

46 Flares 46 Flares ×

Lag en smakfull lapskaus til middag i dag.  Men gjør som meg og bruk en god røkt pølse i stedet for å bruke storfekjøtt som trenger lang koketid. I tillegg setter pølsene en god smak på retten og du trenger ikke å krydre så mye! Dette er en rett små og store setter stor pris på. Billig å lage er den også.

(4 porsjoner)
2 kjøttpølser
8 poteter
1 løk
4 gulrøtter
2 tykk skiver kålrot
1 persillerot
10 dl vann
1 ts salt
1/2 ts pepper
Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker.
Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene.
Del pølsen i små biter og stek dem lett i stekepanna.
Når potetene og grønnsakene er nesten møre, tilsettes pølsebitene.
La alt trekke noen minutter til det er varmt.
Smak til med salt og pepper.

Handleliste:
2 kjøttpølser
8 poteter
1 løk
4 gulrøtter
1 liten
kålrot
1 persillerot

46 Flares Facebook 46 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 46 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet