Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Overrask med noe godt i glasset, kan jeg friste med en Harry Holeinspirert cocktails?

dring-vinter
16 Flares 16 Flares ×

Jeg  elsker snø, ski, fjell og strålende solskinn! Og det er disse deilige helgene i mars hvor jeg virkelig nyter å være ute. Ikke er det for kaldt for tær og fingre, og bare det å kjenne de deilige solstrålene som varmer, gir meg en lykkelig vårfølelse, selv med ski på beina.
Dagene har også blitt lysere og fortsatt holder snøen seg godt, både i slalomløypene og i langrennssporet. Men etter en lang dag ute, synes jeg det er godt med noe i glasset. Jeg er rask til å tenke at det hadde smakt godt med noe som bobler, som champagne eller musserende, eller en god og kald hvitvin.
Men denne helgen har jeg lyst til å imponere mine venner med en Harry Holde inspirert coctail. Kanskje du har lyst til det samme om du er på fjellet, ved sjøen, hjemme eller i byen?
Prøver du den ikke nå, så gjem den til påsken, for den passer perfekt i hytteveggen sammen med en godt krydret påskekrim. 

4 cl whisky, Tullamore Dew
1 cl Jägermeister
2,5 cl ferskpresset sitronjuice.
0,5 cl ferskpresset appelsinjuice.
2 cl sukkerlake (50/50 sukker og vann).
1cm ingefær.
Knus ingefæren i shakeren, hell over resten av ingrediensene og rist med is.
Sil av ingefæren og server i et kaldt glass.
Pynt gjerne med en appelsinbåt vendt i sukker og kanel.

 

16 Flares Facebook 16 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 16 Flares ×

2 kommentarer til “Overrask med noe godt i glasset, kan jeg friste med en Harry Holeinspirert cocktails?”

 1. Mathias Alsen

  Hej! Kul att du tog med mitt recpet!
  Tänkte bara påpeka att det har blivit fel nånstans påvägen, det skall stå 0,5cl appelsinjuice, inte 0,5dl 🙂

  Glas påske!
  Mvh Mathias

  Svar
  • Kristin Jøtun

   Takk for tilbakemelding. Nå er i hvert fall oppskriften oppdatert. Spennende oppskrift fra deg og nydelig bilde tatt av min faste fotograf Kim Holthe og som også driver denne bloggen sammen med meg. Fortsatt god påske til deg Mathias.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet