Nøttebunn med sjokolademousse

Nøttebunn av en rull marsipan, så enkelt kan det gjøres. Bunnen består av en deilig nøttebunn med nydelig sjokolademousse og friske bær. Det beste er at den er utrolig rask å lage, selv etter en lang dag på jobb. Dette er også en kake som egner seg godt for dem som ikke tåler hvetemel.
12 stk
1 rull ekte marsipan,Odense
3 egg
1 ss kakao
1 ts bakepulver
FYLL:
200 g melkesjokolade
2 strøkne ss melis
½ dl sterk kaffe, kan utelates
3 eggeplommer
3 dl kremfløte
PYNT:
Jordbær
Blåbær
Sitronmelisse
Del rullen med ekte marsipanen i biter og ha det i en bakebolle.
Tilsett eggene, kakao og bakepulveret og miks det sammen med en miksmaster til glatt deig.
Hell røra over i en rund form, 24 cm, med bakepapir i bunnen.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 175 grader i ca. 20 minutter eller til den er ferdig stekt. Bruk gjerne en stekepinne for å se om det er deig igjen på pinnen.
Avkjøl bunnen i formen og behold ringen på.
Bryt sjokoladen i mindre biter og smelt den i en bolle over vannbad.
Ta bollen ut av vannbadet og bland i melis, kaffe og eggeplommer.
Rør kraftig til du får en glatt og fin krem.
Sett kremen til siden og avkjøl.
Pisk kremfløte til stiv krem og bland den i sjokoladeblandingen.
Fordel sjokolademoussen over kakebunnen og sett den i kjøleskapet til moussen stivner.
Pynt med friske bær og sitronmelisse på toppen like før servering.
Legg igjen en kommentar