Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

Biff pronto med kremet urtepasta

Biff-pasta-tagilatelle
19 Flares 19 Flares ×

Dette er tynne skiver av storfekjøtt og er for deg som vil variere biffen litt. Her er det skiver av biff med rødpesto, parmesan og soltørkede tomater i mellom.  Så enkelt og greit og rett i stekepannen. Server pasta ved siden av med deilige urter og litt fløte. Ønsker du en lettere variant, rør inn litt kesam eller litt melk. Men da må du redusere litt på væskemenden. Denne retten smaker utrolig godt og er enkel å lage. 

4 porsjoner

4 biffer á 150 g
1 gl rød pesto
4 ss soltørkede tomater
4 skiver parmesan
Kremet pasta:
400 g tagliatelle
3 dl fløte, melk eller kesam,
4 ss urter, basilikum, oregano, timian
1 båt hvitløk
1 ts salt
½ ts pepper
Del biffene på langs nesten helt gjennom.
Smør på pesto, og skiver av soltørkede tomater og legg inn et par skiver parmesanost.
Fest biffen sammen i endene med tannstikkere.
Pensle biffene med olje, krydre med basilikum, salt og pepper. Stek dem i en stekepanne, gjerne en grillpanne på god varme i ca. 2 minutter på hver side, la dem hvile på svak varme i to minutter før de serveres.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Slå av vannet når den er ferdig kokt og damp den lett.
Hell på fløte og tilsett urter og finhakket hvitløk.
Du kan også røre inn litt kesam eller melk om du vil ha en lettere variant, men da kan det være lurt å redusere litt på væskemengden.
Smak til med salt og pepper.

Handleliste:
4 biffer á 150 g
1 gl rød pesto
1 gl
soltørkede tomater
1 bit
parmesan
400 g tagliatelle
3 dl fløte, melk eller kesam,
urter, basilikum, oregano, timian
1 hvitløk

19 Flares Facebook 19 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 19 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet