Det du trenger å vite om mat, hus og hjem

En annerledes tacokveld – Fylt kyllingfilet med tørkede tomater, brie og urter rullet inn i wraps

Fylt-kylling-wraps

Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

24 Flares 24 Flares ×

Er du en av dem som er litt lei av den vanlige tacoen. Da vil jeg anbefale å bytte ut kjøttdeigen med fylt kyllingfilet. Dette er kjempe godt og ikke minst veldig lettvint. Smakfullt er det også.

 

(4 porsjoner)
4 kyllingfileter
4 skiver brie
2 ss frisk timian
1 gl soltørkede tomater
salt og pepper
4 – 6 tortillalefser
1 brett salat
1 rødløk
1 gl. salsa
Urterømme:
2 dl lettrømme
saften av ½ sitron
1 ts salt
½ ts pepper
1 ss hakket frisk kruspersille
Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie, litt frisk timian og tomater.
Ha på salt og pepper.
Stek filetene litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt margarin, bare til filetene er pent brune. Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen ved 180 grader i 10-15 minutter.
Varm tortillalefsene raskt i ovnen.
Legg på salat, og del filetene i to og legg dem i lefsene. Ha på litt urterømme og eller salsa om du ønsker.

Handleliste:
4 kyllingfileter
1 liten
brie eller annen bløt ost
1 liten potte
timian
1 gl soltørkede tomater
1 pk 
tortillalefser
1 salat
1 rødløk
1 gl. salsa
2 dl lettrømme
1
sitron
frisk kruspersille, kan utelates

24 Flares Facebook 24 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 24 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Grunnleggende HTML er tillatt.

Abonner på kommentarfeltet